Avoin työpaikka tuotekehityksessä – Fullstack-osaaja

Etsimme Fullstack-osaajaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tuotekehitystiimiämme jossa pääset itse vaikuttamaan tuotekehityksen suuntaviivoihin. Työtehtävät ovat monipuolisia.

Tuotteemme ovat maatalouden ja taloushallinnon toimialalla. Tehtäväsi on muun tiimin kanssa varmistaa, että Suomessa maanviljelijöillä ja heidän sidosryhmillään on käytössään nyt ja tulevaisuudessa maailman parhaat työkalut.

Käyttämämme tekniikat:
– React, Angular, React Native
– PHP, Javascript
– Postgre + postgis
– Linux

Innostus oppia uusia asioita ja halu panostaa omaan kehittymiseen ovat tärkeintä, nykyinen osaaminen ja suoritetut opinnot ovat plussaa.

Työsuhde-edut: haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät, kattava työterveyshuolto, liikunta/kulttuurisetelit ja etätyömahdollisuus.

Toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa.

Suonentieto Oy on Suomen johtava maatilaohjelmistojen tuottaja. Meillä on 30 vuoden kokemus (vuodesta 1988) maaseutuyritysten talous-, palkka- ja tuotannonohjauksen ohjelmien tuotannosta. Ohjelmamme ovat Maatalousneuvos kirjanpito, laskutus, ostoreskontra ja palkanlaskenta, Agrineuvos viljelysuunnittelu sekä Balanssi taloushallinto. Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssiohjelmia käyttää yli 10 000 asiakasta, joista n. 500 on tilitoimistoja ja suunnittelutoimistoja.

Toimintamme merkittävimpänä ohjenuorana on asiakkaidemme kuunteleminen ja panostaminen tuotekehitykseen sekä tukipalveluun. Kehitämme ohjelmatuotteitamme asiakkailtamme saadun palautteen ja toiveiden pohjalta sekä vastaamalla toimintaympäristön ja teknologian muutoksiin.

Lisätietoja tehtävästä / vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: juha.hartikainen@suonentieto.fi / 044-7005242