Suonentieto mukana KoneAgriassa 12.-14.10.2017

Juha HartikainenYleinen

Messutarjoukset
1. Maatalousneuvos ja Agrineuvos (pysyvät lisenssit, tarjous voimassa 12.10. – 20.10.2017) -20%

Tervetuloa KoneAgriaan osastollemme B109 Tampereelle 12.-14.10.2017.

Olemme jatkaneet vahvaa panostusta tuotteiden kehityksessä ja tuoneet pitkin vuotta uusia ominaisuuksia koko tuoteperheeseen. Asiakkaillemme uudet ratkaisut merkitsevät parempaa asioiden hallintaa, vaivattomuutta ja ajan säästöä.
Suonentieto on alan johtava maatalouden ratkaisukehittäjä ja palvelutuottaja.

Ohessa tärkeimmät tuotejulkistukset ja uutuudet. Tule tutustumaan uutuuksiimme ja kuulemaan messutarjoukset paikan päälle.

Maatalousneuvos 2017

Maatalousneuvos on maatalouden sähköinen talous- ja palkkahallinto-ohjelma. Maatalousneuvoksen tuoteperheestä löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu. Se sopii viljelijälle/metsänomistajalle, pienyrityksille, eri yhtiömuodoille, yhdistyksille ja tilitoimistoille. Maatalousneuvosta voi käyttää monenlaisessa ympäristössä – omassa tietokoneessa, lähiverkossa tai Suonentiedon SaaS-palvelussa.

Maatalousneuvos on modulaarinen ja voit laajentaa sitä helposti tarpeiden mukaan. Maatalousneuvos Plus sisältää laajemmat ominaisuudet kannattavuuden seurantaan, kustannuspaikat, tuloslaskelmat, taseet ja kohdekohtaisen poistolaskennan. Voit tehdä myös yhtiömuotoisen maatalousyrityksen liikekirjapidon, tilinpäätökset, liikeverolomakkeet ja maatalouden liitelomakkeen 7M. Voit lukea myös pankin sähköisen tiliotteen suoraan kirjanpitoosi mikä helpottaa kirjanpidon täsmäyttämistä oleellisesti ja estää virhekirjauksia. Maatalousneuvos liikekirjanpidolla voit tehdä yrityksien ja muiden organisaatioiden liikekirjanpidot.

Maatalousneuvoksen ostoreskontraan voit liittää verkkolaskupalvelun, jolla voit vastaanottaa sekä skannatut että sähköiset ostolaskut. Verkkolaskupalvelun kautta onnistuu myös myyntilaskujen lähettäminen napin painalluksella Maatalousneuvoksen laskutuksessa.

Maatalousneuvos SaaS

Maatalousneuvoksesta on tarjolla myös paikkariippumattomasti eri sijainneissa käytettävä SaaS-palvelu. SaaS-palvelu mahdollistaa, että usea henkilö voi käsitellä ja tarkastella samaa taloustietoa. Maatalousneuvos SaaS:ssa voit myös lähettää kuitit kännykällä kuvaamalla suoraan kirjanpitäjällesi.

Lue lisää Maatalousneuvoksen tuotesivulta.

Agrineuvos

Agrineuvoksella teet maatilasi viljelysuunnitelman ja lohkokirjanpidon. Ohjelman käyttöönotto on helppoa Vipu-tunnuksilla ja noutamalla maanäytteet analyysipalvelusta. Agrineuvos opastaa lannoituksen suunnittelussa ja laskee oikeat lannoitemäärät kullekin lohkolle. Laskenta ottaa huomioon lainsäädännön ja tekemäsi sitoumukset (esimerkiksi ympäristötuki) ja erityistuet. Ohjelmasta löytyy kaikki Suomessa myytävät lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet.

Viljelykiertosuunittelussa näet lohkojen edellisten vuosien viljelyhistorian, voit suunnitella tavoitteesi mukaisesti eri viljelykasvien pinta-alat ja pitää yllä lohkon kasvukuntoa kasvikierron suunnitelulla.

Agrineuvos voidaan liittää AgriSmarttiin, jolloin saat Agrineuvokseen ajantasaisen karttatiedon. AgriSmartin avulla voit pellolla kuitata viljelysuunnitelman tehtävien toteutukset, sekä lisätä vaikkapa kuvallisia muistiinpanoja suoraan pellolta. Lohkokirjanpito pysyy näin aina ajan tasalla.

Uusia ominaisuuksia: raportit ja tulosteet on nyt mahdollista lähettää sähköpostilla,  lannoituksen suunnittelussa on mahdollista laskea lannoitusta annettuun prosenttiosuuteen sekä peltomaan laatutestin täyttö ja lähetys PDF-muotoisena.

Agrineuvos SaaS  – oma viljelytieto hallinnassa paikasta riippumatta.

Agrineuvoksen SaaS-palvelu mahdollistaa oman viljelytiedon käyttämisen eri sijainneissa verkon yli. Samaan tietoon voidaan liittää tarvittaessa useita käyttäjiä.

AgriSmart

AgriSmartilla hoituu lohkokirjanpito, koneurakointi sekä täsmäviljely.

AgriSmartissa julkaistaan uutena ominaisuutena varastokirjanpito, joka sisältää myös luomussa tarvittavat varasto- ja tuotevirtakirjanpitoraportit. Lisäksi käytettävyyttä on parannettu käyttäjäpalautteen perusteella.

AgriSmartista näet suoraan sääennusteen sekä toteutuneet lämpö- ja sadesummat.

Täsmäviljelyyn AgriSmart tarjoaa sateliittipohjaiset NDVI-kuvat, tuen satokarttojen tallentamiseen, lämpö- ja sadesummat, sekä täsmäviljelytehtävien muodostamisen ja siirtämisen traktoriin.

 

Tuoreimmat messukuulumiset löydät Suonentiedon Facebook-sivuilta Suonentieto – Facebook