Maatalousneuvos ja WN Lite

WN Lite - talouden analysointi ja raportointipalvelu maatiloille.

WN Lite ilmainen käyttöoikeus
Maatalousneuvos-kirjanpidon asiakkaille

Maatalousneuvoksen versiossa 2023.22 avattiin Suonentiedon Maatalousneuvos-asiakkaille ilmainen käyttöetu WN Lite-palvelun käyttöön. Palvelu mahdollistaa oman tilan talouden analysoinnin ja maksuvalmiuden ennustamisen helpolla tavalla. WN Litessä on myös asiakirja-arkisto tilan sähköisten asiakirjojen keskitettyyn hallintaan. Palveluun on mahdollista ostaa lisäpalveluita, kun tarvitaan investointeja tai strategista suunnittelua varten pidemmän aikavälin laskelmia ja suunnitelmia. 

WN Lite talouden analysointi ja raportointipalvelu maatiloille.

WN Lite on Wiklisoft Oy:n kehittämä talouden analysointi ja raportointipalvelu maatiloille. Katso tarkemmin www.wiklisoft.fi

WN Lite-palvelun laskelmat ja analyysit perustuvat toteutuneisiin kirjanpidon tietoihin sekä käyttäjän syöttämiin budjetti-tietoihin ja muihin tarkentaviin tietoihin. Kirjanpidon tiedot voit lähettää sähköisenä siirtona turvallisesti suoraan Maatalousneuvoksesta WN Lite-palveluun.

Saat WN Lite-palvelun käyttöösi ilmaiseksi (vuonna 2024)
WN Lite-palvelun käyttö ja tietojen lähetys WN Liteen on toistaiseksi ilmainen (vuosi 2024). Ilmainen käyttöoikeus on mahdollista maataloustilikartalla laadittujen kirjanpitojen lähettämiseen ja käyttämiseen WN Lite-palvelussa.

Etuun ovat oikeutettuja:

Maatalousneuvos kirjanpidon käyttäjät
Suonentieto Oy tarjoaa tämän ilmaisen käyttöoikeuden Maatalousneuvosta käyttäville asiakkaille, joilla on voimassa oleva huoltosopimus tai Maatalousneuvos SaaS-sopimus.

Tilitoimistojen maatalousasiakkaat
Maatalousneuvosta käyttävien tilitoimistojen asiakkaat saavat vastaavan WN Liten ilmaisen käyttöoikeuden. Ilmaisuuden edellytyksenä on, että asiakkaan tilitoimistolla on voimassa oleva huoltosopimus tai Maatalousneuvos SaaS-sopimus. Tämä on merkittävä etu, joka hyödyttää tilitoimistoa ja tilitoimiston asiakasta, vaikka kyseisellä asiakkaalla ei olisi Maatalousneuvosta käytössään. WN Lite tuo tilitoimistolle mahdollisuuden laajentaa asiakaspalveluaan maatilan talouden tilinpäätöstä laajemmalle talouden tarkastelulle.

Maatalousneuvos - Kirjanpito, ostolaskut, laskutus, pankkiyhteys ja palkanlaskenta

Maatalousneuvoksen sähköinen taloushallinto helpottaa arkeasi ja säästää aikaasi. Ostolaskut, myyntilaskut, palkkalaskelmat, kassakuitit saapuvat ja lähtevät sähköisessä muodossa. Integroitu pankkiyhteys helpottaa arkeasi.

Taloushallinto pysyy ajan tasalla ja sinulla on aito tilannekuva talouden nykytilasta ja tulevasta kehityksestä. SaaS-palvelumme mahdollistaa tietojen yhteiskäytön, automaattiset varmuuskopiot ja päivitykset. Järjestelmät juttelevat ja välittävät keskenään suoraan liiketapahtumatietoja ilman erillisiä tiedonsiirto-ohjelmia tai palveluita. Sähköisen taloushallinnon järjestelmä mahdollistaa sekä tilitoimiston että yrityksen töiden jakamisen, eli yhteiskäytön. Tämä säästää aikaa ja rahaa.

Maatalousneuvos soveltuu täysin myös perinteiseen mappikirjanpitoon – sähköisyys on lisämahdollisuus.

Maatalousneuvos sopii maatiloille, yrityksille tilitoimistoille sekä kaikille yritysmuodoille koosta riippumatta. Tuoteperheestämme löytyy taatusti paras ratkaisu myös juuri Sinulle.

Katso lisää Maalousneuvoksesta