Suonentieto – Rekry

Suonentieto - Rekry

Avoimet paikat
Meillä ei valitettavasti ole tällä hetkellä avoimia paikkoja. 

Ei
 hätää, jätä meille avoin hakemus!
Halutessasi voit kuitenkin jättää meille avoimen hakemuksen. Tutustu yritykseemme ja avoimen hakemuksen lomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Avoimet työpaikat

HAUSSA: Fullstack-osaaja

Olemme johtava maaseutuyritysten ja tilitoimistojen taloushallintojärjestelmätoimittaja.  Liiketoimintamme on hyvässä kasvussa ja tarvitsemme lisää osaajia kasvavaan tuotekehitystiimiimme.

Etsimme ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan kasvavaa uusien web-pohjaisten palveluiden tuotekehitystiimiämme, jossa pääset itse vaikuttamaan tuotekehityksen suuntaviivoihin.

Työtehtävät ovat monipuolisia, innostus oppia uusia asioita ja halu panostaa omaan kehittymiseen ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä toimimiseen. Aiempi kokemus alalta, laaja tekninen osaaminen ja suoritetut opinnot ovat plussaa.

Tuotteemme ovat maatalouden ja taloushallinnon toimialalla. Tehtäväsi on muun tiimin kanssa varmistaa, että Suomessa yrittäjillä, maanviljelijöillä ja heidän sidosryhmillään on käytössään nyt ja tulevaisuudessa maailman parhaat työkalut.

Työsuhde-edut: haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät, kattava työterveyshuolto, liikunta/kulttuurisetelit ja etätyömahdollisuus.

Käyttämämme tekniikat
 

Arkkitehtuuri: Mikropalvelut
Ympäristö: Azure, Kubernetes
Backend: PHP, Laravel, PostgreSQL
Frontend: React, Bootstrap
Kehitystyö: Vagrant, Docker, Git

*sinun ei tarvitse hallita kaikkia käyttämiämme tekniikoita

Toimipiste
Toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa, mutta töitä voi tehdä sekä toimistolla, että etänä.

Lisätietoja tehtävästä /
vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen:
juha.hartikainen@suonentieto.fi 
puh. 044-7005242

Suonentieto

Suonentieto on kotimainen yksityisyritys, joka työllistää lähes 30 ohjelmistoalan, taloushallinnon ja myynnin ammattilaista. Yrityksemme tärkein voimavara on osaava ja ja pysyvä henkilöstö. Meillä on tärkeä rooli kotimaisen alkutuotannon ja ruokahuollon ketjussa, sillä tuhannet maaseutuyrittäjät käyttävät järjestelmiämme oman toimintansa ohjauksessa. Toimintaa ja kokemusta on kertynyt yli 30 vuotta maaseutuyritysten, tilitoimistojen sekä yritysten ja yhdistysten talous-, palkka- ja tuotannonohjauksen ohjelmien tuotannosta.

Teemme yhteistyötä maaseutuyrittäjien, tilitoimistojen, laitevalmistajien, tutkimuslaitosten ja Taloushallintoliiton kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme monipuoliset ja nykyaikaiset ohjelmistot. Kehitämme ohjelmatuotteitamme asiakkailtamme saadun palautteen ja toiveiden pohjalta sekä vastaamalla toimintaympäristön ja teknologian muutoksiin. Haluamme olla ja olemme ylpeitä niistä tuotteista, joita toimitamme asiakkaillemme!

Image
Image
Image
Image

Haetko harjoittelupaikkaa? 

Olemme aina kiinnostuneita uusista kyvyistä. Haitpa sitten työ- tai harjoittelupaikkaa, tarjoamme monipuolisen ja paikan missä pääset oikeisiin töihin. Huomioimme osaamisesi ja räätälöimme koulutustarpeita sen mukaan. 

Kokeneille  asiantuntijoille

Tarjoamme lisäksi joustavia mahdollisuuksia ja inspiroivan työyhteisön. Meillä pääsee tekemään myös uutta, eikä vain korjaamaan vanhaa. Tasa-arvo ja syrjimättömyys ovat ehdoton osa kulttuuriamme. Teemme työtä avoimesti ja läpinäkyvästi tietoa jakaen. 

Töitä paikasta riippumatta​

Toimistomme sijaitsee Kuopiossa, mutta töitä voi tehdä sekä toimistolla että etänä. Etätyöt ovat olleet meillä arkipäivää jo vuosia. Ei etätyö lopulta sen kummallisempaa ole. Työtä siellä, missä olet tuottavimmillasi.

Työsuhde

Jokainen työntekijä on tärkeä ja hänet huomioidaan aina omalla tavallaan. Meillä kannustetaan liikuntaan, jota harrastamme usein myös yhdessä, Monipuolista harrastustoimintaa, yhteisiä virkistystapahtumia, koulutusmahdollisuuksia, terveysvakuutus, liikunta- ja kulttuurisetelit.

Kuopio - kaupunki luonnon keskellä

Kuopio on Pohjois-Savon maakuntakeskus, joka sijaitsee Kallaveden rannalla. Kuopio on paitsi lupsakoiden savolaisten koti, myös monipuolisia opiskelumahdollisuuksia tarjoava yliopistokaupunki. Luonto ympärillä ja mukavia ihmisiä. Kuopion tunnetuimman maamerkin, Puijon tornin juurelta löytyvä 660 hehtaarin kokoinen ulkoilualue on ehdottomasti yksi kaupungin helmistä. Kuopion alue sai vuonna 2020 ensimmäisenä Suomessa kansainvälisesti arvostetun gastronomiatunnustuksen, joten aika suussa sulavat eväät meiltä löytyy.

Kuopion lentoasema sijaitsee noin 14 kilometrin päässä keskustasta. Kasurilan hiihtokeskus on ihan nurkilla alle 20 km päässä. Tahkon matkailukeskukseen ja laskettelurinteille on matkaa 65 km.

Savolaiset on oikeasti lupsakoita. Murre on oma haasteensa mutta siihenkin tottuu, Kuopio tunnistetaan ennen kaikkea viihtyisänä asuinpaikkana ja hyvänä kasvuympäristönä lapsille. Liikkumaan pääset kätevästi niin joukkoliikenteellä kuin sähkökäyttöisillä Vilkku-kaupunkifillareilla.

Avoin hakemus

Oletko sinä tuleva SUONENTIETOLAINEN?

Tule tekemään Suonentiedosta vielä parempi – lähetä meille avoin hakemus! Olemme myös kiinnostuneita osaajista ja harjoittelijoista, jotka haluavat kehittää itseään. Lähetä sähköpostia tai vaikka viesti LinkedInissä. Tärkeintä on, että otat yhteyttä ja kerrot meille itsestäsi.

Paras tapa lähestyä meitä on pohtia ensin mitä Suonentiedon toiminnan osa-aluetta voisit kehittää oman osaamisesi pohjalta. Peruste miksi juuri sinut kannattaisi ottaa mukaan kehittämään yrityksen toimintaa. Kerro hakemuksellasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Jos olet koodari, kerro millaista koodia haluaisit päästä tekemään. Jos haet harjoittelupaikkaa, kerro mitä opiskelet, mistä harjoittelusi tulisi koostua ja milloin pystyt aloittamaan.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelin (pakollinen)

    Liite (pdf, doc, max 3 Mt)

    Viesti (pakollinen)