Suonentieto yrityksenä

 yli 0 asiakasta ympäri suomen

Suonentieto Oy

Suonentieto Oy on Suomen johtava maatilaohjelmistojen tuottaja, joka työllistää yli 20 ohjelmistoalan ammattilaista. Yrityksen taustalla on osaava ja pysyvä henkilöstö. 

Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus maaseutuyritysten sekä yritysten ja yhdistysten talous-, palkka- ja tuotannonohjauksen ohjelmien tuotannosta.

Ohjelmamme ovat Maatalousneuvos kirjanpito, laskutus, ostoreskontra ja palkanlaskenta, Agrineuvos viljelysuunnittelu sekä Balanssi taloushallinto. Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssiohjelmia käyttää yli 10 000 asiakasta, joista n. 500 on tilitoimistoja ja suunnittelutoimistoja.

Teemme yhteistyötä esimerkiksi taloushallintoliiton, maatalousyrittäjien, laitevalmistajien ja tutkimuslaitosten kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme monipuoliset ja nykyaikaiset ohjelmistot.

Toimintamme merkittävimpänä ohjenuorana on asiakkaidemme kuunteleminen ja panostaminen tuotekehitykseen sekä tukipalveluun. Kehitämme ohjelmatuotteitamme asiakkailtamme saadun palautteen ja toiveiden pohjalta sekä vastaamalla toimintaympäristön ja teknologian muutoksiin.

Postiosoite

Suonentieto Oy
Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio

Tuki

Neuvontamme palvelee
ma-pe klo 8.00-15.30
numerossa 017 – 264 2660

Sähköposti

Myynti: myynti(ät)suonentieto.fi
Tuki: neuvonta(ät)suonentieto.fi
Henkilöt: etunimi.sukunimi(ät)suonentieto.fi

Myynti ja laskutusasiat 017-264 2642 (arkisin 8:00-15:30)