Suonentieto yrityksenä

yli 0 asiakasta ympäri suomen

Suonentieto Oy

Suonentieto Oy on Suomen johtava maatilaohjelmistojen tuottaja, joka työllistää yli 20 ohjelmistoalan ammattilaista. Yrityksen taustalla on osaava ja pysyvä henkilöstö. 

Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus maaseutuyritysten sekä yritysten ja yhdistysten talous-, palkka- ja tuotannonohjauksen ohjelmien tuotannosta.

Ohjelmamme ovat Maatalousneuvos kirjanpito, laskutus, ostoreskontra ja palkanlaskenta, Agrineuvos viljelysuunnittelu sekä Balanssi taloushallinto. Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssiohjelmia käyttää yli 10 000 asiakasta, joista n. 500 on tilitoimistoja ja suunnittelutoimistoja.

Teemme yhteistyötä esimerkiksi taloushallintoliiton, maatalousyrittäjien, laitevalmistajien ja tutkimuslaitosten kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme monipuoliset ja nykyaikaiset ohjelmistot.

Toimintamme merkittävimpänä ohjenuorana on asiakkaidemme kuunteleminen ja panostaminen tuotekehitykseen sekä tukipalveluun. Kehitämme ohjelmatuotteitamme asiakkailtamme saadun palautteen ja toiveiden pohjalta sekä vastaamalla toimintaympäristön ja teknologian muutoksiin.

Suonentieto - Keitä me olemme

Keitä me Suonentietolaiset olemme ja mitkä ovat juuremme?
Haastattelimme muutamia henkilöitä ja kysyimme asioista heiltä itseltään. Lue ja tutustu meihin tarkemmin.

Susanna Hämäläinen

Susanna Hämäläinen

Myyntipäällikkö

Länkkärivaatteita, mieletöntä osaamista ja paljon rakkautta – Myyntipäällikkömme Susanna. ”Suski” on todennäköisesti se henkilö, jonka kanssa olet varmasti jutellut tai vaihdellut sähköposteja.

Katso lisää
Marika Hiltunen

Marika Hiltunen

Asiakaspalvelupäällikkö

Ammattitaitoa, auttamisen iloa ja ongelmien ratkaisuja - Asiakaspalvelupäällikkömme Marika. Tutustu millä tavalla joukkomme liikkuvin osasto ja osaston esimies rytmittää työtään vuoden aikana.

Katso lisää
Postiosoite

Suonentieto Oy
Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio

Tuki

Neuvontamme palvelee
ma-pe klo 8.00-15.30
numerossa 017 – 264 2660

Sähköposti

Myynti: myynti(ät)suonentieto.fi
Tuki: neuvonta(ät)suonentieto.fi
Henkilöt: etunimi.sukunimi(ät)suonentieto.fi

Myynti ja vaihde 017-264 2642 (arkisin 8:00-15:30)

Ota yhteyttä