Tämän vuoden joulun tukikohteeksi valikoitui Lääkärit Ilman Rajoja ja Hope ry.

Tämän vuoden joulun tukikohteeksemme valikoitui Lääkärit Ilman Rajoja ja Hope.
Suonentiedon henkilöstö toivottaa kaikille asiakkailleen ja kumppaneilleen hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa!


Lääkärit Ilman Rajoja
Olemme kiitollisia siitä, että voimme elää yhteisössä, jossa on toimiva terveydenhuoltojärjestelmä, jolloin monet ihmiset tarvitsevat kiireellistä hoitoa. Kaikki eivät valitettavasti ole yhtä onnellisessa asemassa. Siksi haluamme tukea Lääkärit ilman rajoja -järjestöä.

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Toimintaa on yli 70 maassa antaen apua 45 000 ammattilaisen turvin.

https://laakaritilmanrajoja.fi/


Kuopion Hope
HopeVähävaraisuus ja perheiden erilaiset kriisitilanteet ovat esimerkkejä haasteista, joihin yhteiskunnan tarjoama turvaverkko ei täysin riitä, vaan tarvitaan HoPen kaltaisia toimijoita. Koska yksikään lapsi ei jouluna saisi jäädä ilman lahjaa kävimme hankkimassa runsaan määrän (ostoskärrillisen) lahjoja, jotka toimittaa niitä tarvitseville lapsiperheille. Toivottavasti pystyimme omalta osaltamme auttamaan siihen, että Kuopion Hopen asiakasperheiden lapsi saa jouluna ainakin yhden joululahjan.

Hope on suomalaisten äitien perustama järjestö, joka tukee vähävaraisia lapsia ja nuoria. Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi.

https://hopeyhdistys.fi/