Viljelytieto hallintaan– AgriNeuvos

Kokeile

Kokeile AgriNeuvosta täysin veloituksetta

Kokeile veloituksetta!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai kysy lisää myynnistämme,

Pyydä tarjous

”Suonentieto on sitoutunut pitkäjänteiseen palvelutoimintaan ja kehittää tuotteita ja palveluja hyödyntäen uusinta tekniikkaa ja mahdollisuuksia.”

Suonentieto Oy

Agrineuvoksen avulla viljelytoimenpiteet voidaan suunnitella ja toteuttaa hallinnon edellyttämien säännösten mukaisesti.

Agrineuvos täyttää nykyaikaisen viljelyn vaatimukset. Sen avulla on helppoa laatia viljelysuunnitelma kasvukaudelle ja tavoitteet tuleville vuosille. Agrineuvoksen avulla viljelytoimenpiteet voidaan suunnitella ja toteuttaa lohkokirjanpito hallinnon edellyttämien säännösten mukaisesti.  Kun pyritään parempaan satotuottoon, laatuun ja tehokkuuteen, antaa Agrineuvoksen suunnittelu-, raportointi- ja seurantaominaisuudet siihen hyvän lähtökohdan. 

Agrineuvoksesta löytyy hiilijalanjäljen laskentaa varten lähtötietoraportti. Valio Carbon ympäristölaskurin lähtötietoraporttia voit hyödyntää myös muissa hiilijalanjäljen laskennoissa. 


Vipu-palvelu

Viljelysuunnittelua helpottamaan Agrineuvokseen on mahdollista ladata omat lohkot Vipu-palvelusta ja lukea ne Agrineuvoksen Kartta -välilehdelle näkyviin. 

Viljelysuunnitelmaan perustuvan esitäyttöaineiston voi lähettää suoraan sähköisesti Vipu-palveluun. Vipu-palvelussa voit vielä tarkastaa tiedot lähetyksen jälkeen.

Vipu-palveluun lähetettyä esitäyttöaineistoa käytetään pohjana lopulliselle tukihakemukselle. Näin säästyt tietojen uudelleen syöttämiseltä. Mikäli teet Vipu-palvelussa vielä muutoksia, voit noutaa muutokset takaisin Agrineuvokseen.


Image
 • Viljelysuunnitelma & viljelymuistiinpanot

 • Maanäyte ja viljavuustutkimus tietojen siirto suoraan Eurofins-Viljavuuspalvelusta

 • Kasvulohkolomake 102B, Sähköisen tukihaun esitäyttö, tilamuistiinpanot

 • Yhteys Vipu-palveluun, josta voi noutaa tilan perus- ja kasvulohkotiedot

 • Valio Carbon ympäristölaskuri

 • Selkeät tulosteet ja pdf-tallennus

 • Lohkon ravinnekertymän ja ravinnetarpeen erotuksen laskenta

 • Ravinnetarpeen ja lannoituksen laskenta ympäristösitoumus ja nitraattiasetus huomioiden

 • Kasvin vuorotus ja pellon käytön optimointi (viljelykiertosuunnitelma)

 • Ajantasaiset kasvi-, lajike-, lannoite- ja kasvinsuojeluainetiedot

 • Peltomaan laatutesti ja kasvukunnon määritys lohkoittain

 • Fosforin tasauslaskenta

 • Monipuoliset ryhmäsyöttöominaisuudet

 • Toimenpidehistoria ja raportit

 • Viherryttämisen, ekologisen alan ja kasvipeitteisyyden seuranta

Image

Viljelysuunnitelma ja lohkokirjanpito


Lohkokorttituloste sisältää hallinnon vaatimat tiedot. Voit pitää lohkokirjanpidon helposti ajan tasalla kasvukauden kuluessa kuittaamalla suunnitelman toimenpiteet toteutuneille päivämäärille ja tarvittaessa korjaamalla toteutustietoa. Kaikki tapahtumatiedot säilyvät lohkon viljelyhistoriassa.


Voit tarkastella kasvulohkot historiatietoja nykyisen ja 5 aikaisemman kasvukauden vuoden ajalta.


Viljelysuunnitelman voi myös siirtää AgriSmart-palveluun. Näin pääset tarkastelemaan ja kuittaamaan viljelysuunnitelman tapahtumia suoraan kännykällä tai tabletilla. Viljelymuistiinpanojen täydentäminen onnistuu suoraan pellolta.

AgriNeuvos esite (pdf)

VILJELYSUUNNITELMA JA LOHKOKIRJANPITO

Agrineuvos sisältää kaikki kasvinsuojelun kauppavalmisteet ja niiden käyttötarkoituskuvaukset.

Agrineuvoksessa viljelysuunnitelmassa on käytettävissä kattavasti kaikki kasvinviljelyyn liittyvät tapahtumalajit ja Suomessa viljellyt kasvit sekä lajikkeet. Agrineuvos hallitsee kaikkien viljelykasvien ravinnetarvelaskennan säädösten mukaisesti. 

JAETETTU LANNOITUS

Lannoituslaskennan avulla voit optimoida tilallesi parhaiten soveltuvat lannoitteet ja lannoitustasot. Kun käytät jaettua lannoitusta, voit säätää lannoituksesta kertyvää ravinteiden määrää ja täydentää kesällä kasvin lannoitusta tarpeen mukaan. Voit laskea myös karjanlannan tai muiden eloperäisten lannoitteiden lannoitustasot helposti.

Agrineuvos sisältää kaikki kasvinsuojelun kauppavalmisteet ja niiden käyttötarkoituskuvaukset. Löydät haluamasi valmisteen helposti suodattamalla listaa käyttörajoitteiden ja tyypin perusteella.

VILJELYSUUNNITELMA AGRISMARTTIIN

Agrineuvoksen viljelysuunnitelma on mahdollista siirtää AgriSmart-palveluun. Näin pääset tarkastelemaan ja kuittaamaan viljelysuunnitelman tapahtumia suoraan kännykällä tai tabletilla. Viljelymuistiinpanojen täydentäminen onnistuu suoraan pellolta.

VIPU-KARTAT & HISTORIATIEDOT

Jos käytössäsi on myös AgriSmart voit valita, haluatko käyttää sisäisiä vai AgriSmart karttoja Agrineuvoksessa. Lohkorajat ja Maanmittauslaitoksen ajantasaiset kartat ovat näkyvillä samalla, kun teet viljelysuunnittelua. Voit valita haluamasi lohkon tai lohkoryhmät kartalta ja tehdä niille tapahtumia tai merkintöjä.

Kartta auttaa visualisoimaan viljelysuunnittelua.

Lohkorajat ja kartalla näkyvät muistiinpanot on tallennettuna AgriSmart-pilvipalveluun, jolloin voit käyttää karttapalvelua tehdä paikkaan sidottuja muistiinpanoja ja havaintoja pellolla omalla mobiililaitteellasi.

Laskureista on apu suunniteltaessa viljelyä

Historiatiedoista voit tarkastella kyseisen peruslohkon kaikkien kasvilohkojen tietoa viiden vuoden ajalta. Lohkohistoriasta voit myös tarkistaa miten kasvulohkoja on jatettu tai yhdistetty. Voit tarkastella kasvulohkot historiatietoja nykyisen ja 5 aikaisemman kasvukauden ajalta.

Laskureista on merkittävä apu suunniteltaessa viljelyä.
Ympäristösitoumuksessa on lukuisia prosenttiehtoja mm. kasvijakauman ja kasvipeitteisyyden osalta. Välilehtien avulla voit helposti varmistaa ehtojen täyttymisen kunkin aihealueen osalta. 

Image

Agrineuvos

1-tila

299 €

PYSYVÄ KÄYTTÖOIKEUS (ALV 0%)

Sisältää hankintavuoden päivitykset.
Huoltosopimuksen vuosimaksu 95 €

Pyydä tarjous

Agrineuvos

SaaS-pilvipalvelu

alk. 210 €

VUODESSA (ALV 0%)

Palvelu tuotetaan pilvipalveluna.
Palveluun on mahdollista saada haluttu määrä käyttäjiä ja yrityspaikkoja.

Pyydä tarjous

Agrineuvos

10-tila

499 €

PYSYVÄ KÄYTTÖOIKEUS (ALV 0%)

Sisältää hankintavuoden päivitykset.
Huoltosopimuksen vuosimaksu 190 €

Pyydä tarjous

Jos sinulle jäi jotain epäselväksi tai kysyttävää, ota yhteyttä niin myyjämme
kartoittaa sinulle sopivan ratkaisun ja tekee tarjouksen palvelusta.
Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai