Yrityksesi taloushallinto - Balanssi

Pankki, posti ja tilitoimisto yhdessä tiivissä paketissa

Kotimainen talous- ja palkkahallinnon SaaS-palvelu. Myynti- ja ostoreskontra, palkanlaskenta, kirjanpito, verkkolaskut ja verkkopalkka, sisäinen pankkiyhteys, pilvi- ja mobiilipalvelut.

Kokeile

Kokeile Balanssin sähköistä taloushallintoa täysin veloituksetta

Kokeile Balanssi - Demo!

Pyydä tarjous

Oikean kokonaisuuden kartoittamisessa sinua auttaa Suonentiedon myynti.

Pyydä tarjous

Nosta yrityksesi taloushallinto uudelle tasolle! Sisäinen pankkiyhteys mahdollistaa pankkiasioiden hoitamisen ilman erillistä pankkiohjelmaa tai verkkopankkia.

Balanssi sähköinen taloushallinto - Kirjanpito, laskutus, ostoreskontra sekä palkanlaskenta

Balanssi sähköinen talous- ja palkkahallinto on SaaS-pilvipalveluna toimiva ratkaisu tilitoimistolle, pk-yritykselle tai järjestölle. Kaikki ostolaskut, myyntilaskut, kassakuitit ja palkkakirjaukset ja niihin liittyvät toimenpiteet ja arkistointi hallitaan sähköisesti tai haluttaessa manuaalisesti.

Tilitoimisto ja asiakas voivat sopia keskinäisestä tehtävien ja vastuiden jakamisesta joustavasti. Kätevä talousmobiili helpottaa asiakkaan talouden seurantaa ja sillä on mahdollista kuvata kuitit  ja tarvittaessa muutkin paperiset kirjanpitomateriaalit suoraan omaan kirjanpitoon.


Myynti- ja ostoreskontrat, palkanlaskenta, sisäinen pankkiyhteys, verkkolaskut ja kätevät Talousmobiilisovellukset

Monipuoliset työkalut talouden hallintaan; liikekirjanpito, yhdistyskirjanpito, ammatinharjoittajan kirjanpito, laskutus, asiakashallinta, myynti- ja ostoreskontrat, palkanlaskenta, sisäinen pankkiyhteys, verkkolaskut ja kätevät Talousmobiilisovellukset. Yhdessä ne muodostavat kattavan ja toimivan kokonaisuuden pienille ja suuremmillekin yrityksille. Kätevä talousmobiili helpottaa asiakkaan talouden seurantaa ja sillä on mahdollista kuvata kuitit  ja tarvittaessa muutkin paperiset kirjanpitomateriaalit suoraan omaan kirjanpitoon.

Tilitoimistoille Balanssi tarjoaa luotettavuutta ja  tehokkuutta työprosesseihin. Ohjelmiston kaikissa osissa on samanlainen selkeä käyttöliittymä, joka helpottaa käyttöönottoa ja tehostaa käyttöä. Selkeä kiinteä hinnoittelu takaa, että palvelun kustannukset ovat ennakolta tiedossasi.


Sisäinen pankkiyhteys

Balanssin sisäinen pankkiyhteys mahdollistaa pankkiasioiden hoitamisen ilman erillistä pankkiohjelmaa.

Nosta yrityksesi taloushallinto uudelle tasolle!

Sisäinen pankkiyhteys on nykyaikainen ja turvallinen ratkaisu taloushallinnon ja pankin järjestelmien välisiin yhteyksiin.

Katso lisää

Balanssi-kirjanpito on selkeä, monipuolinen ja mukautuva ohjelma, joka soveltuu kaikenlaisille yrityksille, yhteisöille, järjestöille ja tilitoimistoille. Ohjelmalla hoidat kirjanpidon, alv-laskennan, kausiveroilmoituksen ja tilinpäätöksen sekä teet sisäisen kustannuslaskennan.

Balanssi-kirjanpito sisältää lähes 20 tilikarttamallia erilaisille yhtiömuodoille, yhdistyksille ja toimialoille. Niistä löydät omalle yritykselle sopivan valmiin tilikarttamallin, jota voit tarvittaessa myös muokata.

Sisäinen pankkiyhteys

Lisäominaisuus

Balanssi sähköistä taloushallintoa voidaan laajentaa sisäisen pankkiyhteyden lisäominaisuudella. Sisäinen pankkiyhteys mahdollistaa pankkiasioiden hoitamisen ilman erillistä pankkiohjelmaa tai verkkopankkia. Integraatio on toteutettu ostoreskontraan, myyntireskontraan, kirjanpitoon ja palkanlaskentaan.

Lähetetyistä maksuista pankki antaa palautteen suoraan Balanssiin, jonka ansiosta ostolaskuilla ja palkanmaksuilla näkyy veloitusta koskeva tilannetieto. Tilannetiedosta selviää, missä vaiheessa maksu on menossa veloitukseen ja myös tieto maksun hyväksymisestä tai mahdollisesta hylkäytymisestä ja sen syystä.

Maksujen ja tilitietojen hallinta ja käytettävyys nousee uudelle tasolle, sillä tiedot pankkiveloituksista ja saapuneista suorituksista kirjautuvat ohjelmaan sähköisesti ilman erillisiä tiedostosiirtoja. Säästät myös kustannuksissa, kun et tarvitse useita ohjelmia ja pankkisopimuksia.

Tilitoimistokäytössä kaikkien asiakkaiden pankkiaineistot ja palautteet tulevat kertanoudolla järjestelmään. Asiakkaiden hallintanäkymässä  tieto saapuneista aineistoista näkyy asiakaskohtaisena, jolloin kirjanpitäjällä on aina  ajantasalla oleva tieto asiakasyritystensä tilanteesta ja tarvittavista toimenpiteistä.

balanssi logo

- Balanssi on joustava, turvallinen ja tehokas -


Sisäinen pankkiyhteys on nykyaikainen ja turvallinen ratkaisu taloushallinnon ja pankin järjestelmien välisiin yhteyksiin.


Verokorttien haku: Verohallinnosta voidaan hakea sähköisessä muodossa verokorttien tietoja Balanssiin.


Palkanlaskennasta on suora yhteys tulorekisteriin. Palkkatietoilmoituksen voi lähettää suoraan ohjelmasta yksittäisestä palkasta tai useista palkoista samalla kertaa.


 Deltabit työajanseuranta integraatio, jossa Deltabit ja Balanssi-palkanlaskenta toimii saumattomasti yhdessä.


Kysy lisää / Pyydä tarjousKokeile veloituksettaLaskutuksen ominaisuudet (pdf)Palkanlaskennan ominaisuudet (pdf)

Balanssi SaaS-pilvipalvelu

Balanssi SaaS-pilvipalvelu tarjoaa esimerkiksi tilitoimistoille ja tilitoimiston asiakkaille mahdollisuuden käyttää samaa ajantasaista taloushallinnon aineistoa, jolloin tietoja ei tarvitse siirrellä yrityksestä tilitoimistolle ja toisin päin. Saas-palvelussa sinä ja muut valtuuttamasi käyttäjät voit käyttää Balanssia paikasta riippumatta millä tahansa työasemalla, jossa on verkkoyhteys. Sinun ei myöskään tarvitse enää huolehtia päivityksistä, sillä asennamme ohjelmistopäivitykset palveluun heti, kun uusi versio julkaistaan.

Katso lisää SaaS-pilvipalvelusta
Image
Viitesuoritukset ja tiliraportointi

Laskutuksen viitesuoritukset kirjautuvat sisäisellä pankkiyhteydellä suoraan myyntilaskuille ja tapahtumaraportti kertoo tulleiden tapahtumien lisäksi myös mahdolliset toimenpiteitä vaativat poikkeamat. Kirjanpidossa pankin konekielisestä tiliotteesta kirjautuvat kaikki pankkitilin tapahtumat omalle tositesarjalle. Tiliotetapahtumista voi tiliöidä helposti tapahtumat, joita ei ole osakirjanpidoissa jo kirjattu. Pankkitilien ja koko kirjanpidon täsmäytys helpottuu oleellisesti.

Sanomanvälityspalvelu (verkkolaskut ja verkkopalkka)

Balanssiin voit liittää lisäominaisuutena kumppanimme Apixin sähköisen verkkolaskupalvelun.  Ostolaskujen nouto ja myyntilaskujen lähetys toimivat suoraan ohjelmasta napin painalluksella. Erillisiä tiedostoja ei tarvitse tallentaa ja poimia johonkin toiseen ohjelmaan. Sanomanvälityspalvelun käyttöönotto on helppoa ja sinulla on käytössä Apixin edullinen ja monipuolinen palvelu. Verkkolaskujen välittämisen lisäksi voit tarvittaessa ohjata laskut perintätoimistolle tai laskurahoitukseen samassa palvelussa. Sanomanvälityspalvelu on yhteinen lisäominaisuus Ostoreskontran, Laskutuksen ja Palkanlaskennan Plus-versioille.​

Asiakastarinat - Tilitoimistot

sanna oranen

Sanna Oranen, Tasantili Oy, Lievestuore

Kirjanpito-ohjelman monipuoliset tilikarttamallit mahdollistavat eri yhtiömuotojen tiekuntien, yhdistysten ja maa- ja metsätalousasiakkaiden kirjanpitojen tekemisen samalla ohjelmalla. Käyttöönotto on helppoa ja yhdellä yrityksen perustietojen syöttämisellä saa otettua käyttöön kirjanpidon, palkanlaskennan ja myynti- ja ostoreskontran. Tilikarttaa on helppo muokata ja ohjelman tulosteet ovat selkeitä. Tilitoimiston kannalta iso etu ovat ohjelman sisältämät eri yhtiömuotojen verolomakkeet. Yrittäjien/maa- ja metsätalousyrittäjien verotuksen laskemiseen ohjelman sisältämä verolaskenta on tilinpäätöskiireitä helpottava työkalu.

Yhden naisen yrityksestä on kasvanut viiden naisen yritys ja Saas ominaisuuden ansiosta Suonentiedon ohjelmien käyttö on helppoa eikä erillisiä asennuksia työasemille tai varmuuskopiointeja tarvita. Uuden käyttäjän kannalta ohjelman helppokäyttöisyys on etu.

Suonentiedon neuvonta- ja tukipalvelut ovat huippuluokkaa. Ongelmaan saa ratkaisun yleensä jo yhden puhelun aikana ja tarvittaessa neuvoja pystyy ottamaan etäyhteyden koneelle. Kehitysideoita kuunnellaan ja ne toteutetaan mahdollisuuksien rajoissa. Neuvontaan yhteyttä ottaessa tulee tunne, että tyhmiä kysymyksiä ei ole.

anne idström

Anne Idström, TalousMaa Oy, Kiuruvesi

TalousMaa Oy tarjoaa maatiloille talouspalveluita kirjanpidosta maksuvalmiuslaskelmiin. Lisäksi teemme maatilojen yhtiöittämisiä ja tarjoamme taloushallintopalveluita myös osakeyhtiömuotoisille maatiloille.

Yhteistyöni Suonentiedon kanssa on kestänyt jo monta vuotta, yhteinen tarinamme alkoi, kun aloin tekemään osakeyhtiömuotoisen maatilan kirjanpitoa Maatalousneuvoksella. Olen käyttänyt alusta asti SaaS-palvelua ja mielestäni se on tosi kätevää, kun pääsen ohjelmaan niin kotoa kuin konttoriltakin. Oman tilitoimiston perustamisen yhteydessä oli sitten luontevaa laajentaa omaa SaaS-lisenssiä.

Maatalousneuvoksella tekemisen aloitin aikoinaan ilman minkäänlaista opastusta tai neuvontaa eli ohjelma on niin looginen, että pääsin jyvälle helposti. Toki piti välillä soittaa puhelintukeen ja kysyä neuvoa On ollut mukavaa, kun puhelinpalvelu on jaksanut neuvoa aina auliisti ja kaikki ongelmatilanteet on saatu ratkaistua!

Jos sinulle jäi jotain epäselväksi tai kysyttävää ota yhteyttä ja kartoimme teille sopivan ratkaisun.
Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai

Pyydä tarjous