Maatalousneuvos – Ostoreskontra

Ostoreskontra

Maatalousneuvos ostoreskontralla maksettavat laskut pysyvät hyvässä järjestyksessä. Ostoreskontran käyttö säästää vaivaa, aikaa ja samalla selvää rahaa. Laskut siirtyvät kertakirjauksella kirjanpitoon ja pankkiohjelman maksuaineistoon.

Edullinen apuväline viitenumeroviidakkoon on viivakooditassu, jolla maksettava lasku luetaan ostoreskontraan yhdellä painikkeen painalluksella.


Verkkolaskupalvelu tehostaa ja automatisoi ostolaskujen käsittelyä

Palvelun avulla saat kaikki ostolaskusi sähköisessä muodossa ostoreskontraan käsiteltäväksi ja arkistoitavaksi kirjanpitoa varten.
  • Voit ohjata kaikki ostolaskusi, verkko- ja paperilaskut, Apix:n palveluun.

  • Paperiostolaskuille on selkeä osoite Apixin skannauspalveluun, jossa lasku muunnetaan verkkolaskuksi sähköiseen muotoon. Laskulta tulkitaan laskun lähettäjä, laskun nro, viite, eräpäivä, pankkitili ja summa. Laskun kuva liitetään verkkolaskuun.

  • Ostoreskontra tuo automaattisesti sähköisinä lähetetyt sekä muunnetut verkkolaskut ohjelmaan ja tiliöi automaattisesti ne kirjanpidon tileille.

Image

Jos sinulle jäi jotain epäselväksi tai kysyttävää ota yhteyttä ja myyjämme kartoittaa sinulle sopivan ratkaisun ja tekee tarjouksen palvelusta.
Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai myynti@suonentieto.fi

Pyydä tarjous