Oma talous kätevästi hallinnassa
säästät aikaa ja vaivaa
saat enemmän aikaan

Tutut ohjelmat verkon yli käytettynä eri sijainneista

Suonentiedon luotettavat ja selkeät ohjelmat Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssi ovat saatavilla myös SaaS-palveluna.

SaaS-palvelulla tarkoitetaan toimintamallia, jossa asiakkaan ei tarvitse asentaa työasemilleen ohjelmistoja, vaan ohjelmia ajetaan ja tiedot tallennetaan toimittajan verkkopalvelussa. SaaS-palvelusta käytetään jossain yhteyksissä myös nimitystä Pilvipalvelu tai Ohjelmistopalvelu. Asiakkaan ei tarvitse hankkia ohjelmistolisenssejä vaan käyttömaksu on aikaperusteinen.

SaaS-palvelussa käytät Suonentiedon ohjelmaa samoin kuin käyttäisit ohjelmaa omassa työasemassa. Käyttöliittymä sisältää kaikki hyvät ja monipuoliset Windows-käyttöliittymän ominaisuudet. Ohjelmat toimivat nopeasti ja käyttö on sujuvaa myös tehoa vaativassa tilitoimistokäytössä. Voit tulostaa raportit omalle kirjoittimelle tai tallentaa ne omaan järjestelmääsi.

Käyttöönotto

SaaS-palvelu on erittäin helppo ottaa käyttöön. Työaseman työpöydälle kopioidaan lähettämämme SaaS-palvelun käynnistyskuvake. Käynnistyskuvaketta klikkaamalla avautuu suojattu yhteys Suonentiedon SaaS-palveluun ja valittu ohjelmisto käynnistyy.

Asiantuntija-myyjämme kartoittaa sinulle sopivan ratkaisun ja tekee tarjouksen palvelusta.

Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai myynti@suonentieto.fi.

Hyödyt

  • Saas-palvelussa sinä ja muut valtuuttamasi käyttäjät voitte käyttää Maatalousneuvosta, Agrineuvosta tai Balanssia paikasta riippumatta millä tahansa työasemalla, jossa on verkkoyhteys.
  • Tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa luotettavasti ja aina ajantasalla.
  • Voit tilata uusia käyttäjätunnuksia ja valtuuttaa nimettyjä käyttäjiä käyttämään osaa tai kaikkia ohjelmia ja yrityksen tietoja.
  • Tilitoimisto voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden käyttää laskutusta ja ostoreskontraa. Asiakas tekee myyntilaskut sekä reskontran ja hoitaa ostolaskujen maksatuksen. Tilitoimisto hyödyntää kirjatut laskut ja maksut suoraan automaattisiirtona kirjanpitoon, jolloin samaa asiaa ei tarvitse kirjata enää uudelleen.
  • Tulossa Talous Mobiili kännykkään ja tablettiin. Voit kuvata ja lähettää laskut sähköisesti  palveluumme tilitoimiston kirjattavaksi.
  • Yhtymissä ja yhtiöissä osakkaat tai yrityksen työntekijät voivat käyttää ohjelmia tietojen ylläpitoon tai raportointiin eri sijainneissa.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä, sillä asennamme ohjelmistopäivitykset palveluun heti, kun uusi versio julkaistaan.
  • Tilitoimisto säästää oman järjestelmän laiteinvestoinneissa, sillä omaa palvelinta ja siihen liittyvää kallista ja raskasta ylläpitoa ei tarvita.
  • Sinun ei tarvitse tehdä varmuuskopioita, sillä palvelu varmistaa tiedot automaattisesti kerran vuorokaudessa.

Tulossa lähiaikoina SaaS-palveluun – Talous Mobiili

SaaS-palvelu mahdollistaa talouden raportoinnin mobiililaitteissa. Voit myös kuvata ja  lähettää tositteesi sähköisesti palveluumme. Kirjanpitäjäsi syöttää tiedot kirjanpitoosi kuvien perusteella. Aikaa säästyy kun tositteita ei tarvitse toimittaa tilitoimistolle ja käteiskuitit eivät katoa.

Voit myös lisätä myyntilaskuja asiakkaillesi ollessasi liikkeellä kentällä.