Oma talous kätevästi hallinnassa
säästät aikaa ja vaivaa
saat enemmän aikaan

TALOUSHALLINTO PILVIPALVELUNA

Suonentiedon luotettavat ja selkeät ohjelmat Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssi ovat saatavilla myös SaaS-palveluna.

SaaS-palvelulla tarkoitetaan toimintamallia, jossa asiakkaan ei tarvitse asentaa työasemilleen ohjelmistoja, vaan ohjelmia ajetaan ja tiedot tallennetaan toimittajan verkkopalvelussa. SaaS-palvelusta käytetään jossain yhteyksissä myös nimitystä Pilvipalvelu tai Ohjelmistopalvelu. Asiakkaan ei tarvitse hankkia ohjelmistolisenssejä vaan käyttömaksu on aikaperusteinen.

SaaS-palvelussa käytät Suonentiedon ohjelmaa samoin kuin käyttäisit ohjelmaa omassa työasemassa. Käyttöliittymä sisältää kaikki hyvät ja monipuoliset Windows-käyttöliittymän ominaisuudet. Ohjelmat toimivat nopeasti ja käyttö on sujuvaa myös tehoa vaativassa tilitoimistokäytössä. Voit tulostaa raportit omalle kirjoittimelle tai tallentaa ne omaan järjestelmääsi.

KÄYTTÖÖNOTTO

SaaS-palvelu on erittäin helppo ottaa käyttöön. Työaseman työpöydälle kopioidaan lähettämämme SaaS-palvelun käynnistyskuvake. Käynnistyskuvaketta klikkaamalla avautuu suojattu yhteys Suonentiedon SaaS-palveluun ja valittu ohjelmisto käynnistyy.

Asiantuntija-myyjämme kartoittaa sinulle sopivan ratkaisun ja tekee tarjouksen palvelusta.

Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai myynti@suonentieto.fi.

HYÖDYT

  • Saas-palvelussa sinä ja muut valtuuttamasi käyttäjät voitte käyttää Maatalousneuvosta, Agrineuvosta tai Balanssia paikasta riippumatta millä tahansa työasemalla, jossa on verkkoyhteys.
  • Tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa luotettavasti ja aina ajantasalla.
  • Voit tilata uusia käyttäjätunnuksia ja valtuuttaa nimettyjä käyttäjiä käyttämään osaa tai kaikkia ohjelmia ja yrityksen tietoja.
  • Tilitoimisto voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden käyttää laskutusta ja ostoreskontraa. Asiakas tekee myyntilaskut sekä reskontran ja hoitaa ostolaskujen maksatuksen. Tilitoimisto hyödyntää kirjatut laskut ja maksut suoraan automaattisiirtona kirjanpitoon, jolloin samaa asiaa ei tarvitse kirjata enää uudelleen.
  • SaaS-palveluun voi liittää edullisen Talousmobiilin talouden raportointiin ja kuittien kuvaamiseen suoraan kirjanpitoon.
  • Yhtymissä ja yhtiöissä osakkaat tai yrityksen työntekijät voivat käyttää ohjelmia tietojen ylläpitoon tai raportointiin eri sijainneissa.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä, sillä asennamme ohjelmistopäivitykset palveluun heti, kun uusi versio julkaistaan.
  • Tilitoimisto säästää oman järjestelmän laiteinvestoinneissa, sillä omaa palvelinta,  siihen liittyvää kallista ja raskasta ylläpitoa sekä varmuuskopiointipalvelua ei tarvita.
  • Sinun ei tarvitse tehdä varmuuskopioita, sillä palvelu varmistaa tiedot automaattisesti kerran vuorokaudessa.

TALOUSMOBIILI – TALOUSHALLINTO KÄTEVÄSTI MUKANASI

SaaS-palveluun voi liittää edullisen Talousmobiilin talouden raportointiin ja kuittien kuvaamiseen suoraan kirjanpitoon.

Talousmobiili mahdollistaa aivan uuden tavan hallita ja seurata taloushallintoa selaimella työasemassa tai mobiililaitteella. Voit kuvata kuitit ja muut tositteet sekä lähettää kuvat palveluun. Kirjanpitäjäsi tiliöi ja syöttää tiedot kirjanpitoosi kuvien perusteella.  Voit tarkastella  yrityksesi talousgrafiikka ja tuloksen kehitystä. Raporttia voit tarkastella kuukausi tai tilikausitasolla. Raportista pääset porautumaan suoraan  kirjanpidon tositteille ja tapahtumille saakka.

Talousmobiili sopii sekä tilitoimiston asiakkaalle että omaa kirjanpitoaan tekevälle yrittäjälle.  Talousmobiilissa raportointi on aina saatavissa ajantasaisesti, joten kuukausittaisia seurantaraportteja ei tarvita erikseen muodostaa. Taloushallinto kulkee kätevästi mukana ja on aina saatavilla mobiililaitteessa.