SaaS – taloushallinnon pilvipalvelut

 • SaaS - Joustava ja helppo ratkaisu
 • SaaS - Maksat siitä mitä tarvitset
 • SaaS - Käytä milloin ja missä tahansa
 • SaaS - Ei enää asennuksia omalle koneelle
 • SaaS - Jatkuva kehitys ja automaattiset päivitykset

Luotettavat ja selkeät Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssi SaaS-pilvipalveluna

Suonentiedon Balanssi, Maatalousneuvos ja AgriNeuvos ohjelmia myydään myös SaaS-pilvipalveluna. Perinteisen ohjelmiston asentamisen ja ylläpitämisen sijasta, voit käyttää ohjelmistoa internetin kautta millä tahansa päätelaitteella missä ja milloin tahansa. Sinun ei tarvitse hankkia ohjelmistolisenssejä, maksat vain tilauksen vuosimaksun.

Ostolaskujen käsittelyn voit hoitaa sähköisesti verkkolaskupalvelulla, jolloin kaikki ostolaskut saapuvat järjestelmään sähköisenä. Myös myyntilaskut voit lähettää suoraan järjestelmästä vastaanottajalle. Laskuja ja ostolaskuja ei tarvitse tulostaa eikä mapittaa, ja ne löytyvät helposti vuosienkin kuluttua. 

Kysy tarjouspyyntö

SaaS-pilvipalvelussa käytät Suonentiedon ohjelmaa samoin kuin käyttäisit ohjelmaa omassa työasemassa. Käyttöliittymä sisältää kaikki hyvät ja monipuoliset työpöytäsovelluksen ominaisuudet ja voit käyttää sitä PC tai Mac-työasemilla. Ohjelmat toimivat nopeasti ja käyttö on sujuvaa myös tehoa vaativassa tilitoimistokäytössä.

Voit tulostaa raportit kirjoittimellasi tai tallentaa ne omaan järjestelmääsi. Kirjanpidon tositteisiin voit liittää kuittien kuvat.  Kun kaipaat huolettomuutta ja ajantasaista taloushallintoa kätevästi ilman paperin pyöritystä valitse Saas-pilvipalvelut.

MaatalousneuvosImageImage
 • Käytä milloin ja missä tahansa

  Sinä ja muut valtuuttamasi käyttäjät voitte käyttää Maatalousneuvosta, Agrineuvosta tai Balanssia paikasta riippumatta millä tahansa työasemalla, jossa on verkkoyhteys.

 • Tiedot tallessa luotettavasti

  Tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa luotettavasti ja kaikilla käyttäjillä näkyy ja on ajantasainen tieto välittömästi käytössä.

 • Joustava ja helppo ratkaisu.

  Voit tilata uusia käyttäjätunnuksia ja valtuuttaa nimettyjä käyttäjiä käyttämään osaa tai kaikkia ohjelmia ja yrityksen tietoja

 • Jatkuva kehitys ja automaattiset päivitykset

  Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä sillä asennamme ne puolestasi.

 • Varmuuskopio automaattisesti

  Automaattinen varmuuskopiointi. Palvelu varmistaa tiedot automaattisesti.

 • Tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa

  Yhtymissä ja yhtiöissä osakkaat tai yrityksen työntekijät voivat käyttää ohjelmia tietojen ylläpitoon tai raportointiin eri sijainneissa.

 • Ei enää kalliita laitehankintoja

  Tilitoimisto ei tarvitse omaa palvelinta ja siihen liittyvää kallista ja raskasta ylläpitoa sekä varmuuskopiointipalvelua ei tarvita.

Image
SaaS – taloushallinnon pilvipalvelu

Laskutietojen automaattinouto
Apix-palvelusta SaaS-palvelussa

Taloushallinnon SaaS-palvelussa on ajastettu automaattinen nouto, joka hakee Apixin palvelusta laskutiedostot kerran vuorokaudessa aamuyöllä kaikkiin yrityksiin, joiden yhteysasetuksissa on sanomanvälityspalvelun tunnukset. Automaattinouto lisää ostolaskut ilman, että ostoreskontraa tarvitsee edes avata.

Hämmennystä sähköisen taloushallinnon termeistä? Meillä on opas, joka selventää käsitteitä yksinkertaisesti ja kattavasti. Tutustu tarkemmin tästä linkistä. 

Lataa Saas-Pilvipalvelun esite (pdf)Kysy tarjouspyyntö
Talousmobiili - Talousmobiililla hoidat ostolaskujen käsittelyn ja raportoinnin

Talousmobiili – Taloushallinto kätevästi mukanasi

Talousmobiililla hoidat ostolaskujen käsittelyn ja talousraportoinnin

SaaS-palveluun voi liittää edullisen Talousmobiilin. Talousmobiili sopii sekä tilitoimiston asiakkaalle että omaa kirjanpitoaan tekevälle yrittäjälle. Talousmobiili toimii nettiselaimessa, joten taloustiedot ovat aina saatavissa, vaikka mobiililaitteella.

Talousmobiili mahdollistaa, että voit tarkastella  yrityksesi talousgrafiikkaa ja tuloksen kehitystä kuukausi tai tilikausitasolla.

Talousmobiili

Talousraportointi
Talousmobiili mahdollistaa, että voit tarkastella  yrityksesi talousgrafiikkaa ja tuloksen kehitystä kuukausi tai tilikausitasolla. Raporteista pääset porautumaan suoraan kirjanpidon tapahtumiin ja näet niihin liittyvät tositteiden, laskujen tai ostolaskujen kuvat. 

Ostolaskut 
Ostolaskujen käsittelyssä voit tarkastella saapuneita ostolaskuja ja hyväksyä laskut maksatukseen näet niihin liittyvät tositteet myös kuvina (liitteet). 


Kuvaa kuitti-applikaatio / Kuittien kuvaus

Voit kuvata kuitit ja muut tositteet sekä lähettää kuvat palveluun. Kirjanpitäjäsi tiliöi ja syöttää tiedot kirjanpitoosi kuvien perusteella. Kuvaa kuitti on applikaatio saatavilla Androidille ja iPhonelle, 

Jos sinulle jäi jotain epäselväksi tai kysyttävää ota yhteyttä
niin myyjämme kartoittavat sinulle sopivan ratkaisun ja tekevät tarjouksen palvelusta.
Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai

Kysy tarjouspyyntö