Oma talous kätevästi hallinnassa
säästät aikaa ja vaivaa
saat enemmän aikaan

TALOUSHALLINTO PILVIPALVELUNA

HYÖDYT

Suonentiedon luotettavat ja selkeät ohjelmat Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssi ovat saatavilla myös SaaS-palveluna.

SaaS-palvelulla tarkoitetaan toimintamallia, jossa  voit käyttää ohjelmia verkkopalvelussamme. Sinun ei tarvitse hankkia ohjelmistolisenssejä, maksat vain tilauksen vuosimaksun.

SaaS-palvelussa käytät Suonentiedon ohjelmaa samoin kuin käyttäisit ohjelmaa omassa työasemassa. Käyttöliittymä sisältää kaikki hyvät ja monipuoliset työpöytäsovelluksen ominaisuudet ja voit käyttää sitä PC tai Mac-työasemilla. Ohjelmat toimivat nopeasti ja käyttö on sujuvaa myös tehoa vaativassa tilitoimistokäytössä. Voit tulostaa raportit kirjoittimellasi tai tallentaa ne omaan järjestelmääsi. Kirjanpidon tositteisiin voit liittää kuittien kuvat. Ostolaskujen käsittelyn voit hoitaa sähköisesti verkkolaskupalvelulla, jolloin kaikki ostolaskut saapuvat järjestlmään sähköisenä. Myös myyntilaskut voit lähettää suoraan järjestelmästä vastaanottajalle. Laskuja ja ostolaskuja ei tarvitse tulostaa eikä mapittaa, ja ne löytyvät helposti vuosienkin kuluttua.

KÄYTTÖÖNOTTO


SaaS-palvelu on erittäin helppo ottaa käyttöön. Työaseman työpöydälle kopioidaan lähettämämme SaaS-palvelun käynnistyskuvake. Käynnistyskuvaketta klikkaamalla avautuu suojattu yhteys Suonentiedon SaaS-palveluun ja valittu ohjelmisto käynnistyy.

Asiantuntija-myyjämme kartoittaa sinulle sopivan ratkaisun ja tekee tarjouksen palvelusta.

Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai myynti@suonentieto.fi.

  • Saas-palvelussa sinä ja muut valtuuttamasi käyttäjät voitte käyttää Maatalousneuvosta, Agrineuvosta tai Balanssia paikasta riippumatta millä tahansa työasemalla, jossa on verkkoyhteys.
  • Tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa luotettavasti ja kaikilla käyttäjillä näkyy ja on  ajantasainen tieto välittömästi käytössä.
  • Voit tilata uusia käyttäjätunnuksia ja valtuuttaa nimettyjä käyttäjiä käyttämään osaa tai kaikkia ohjelmia ja yrityksen tietoja.
  • Tilitoimisto voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden käyttää laskutusta ja ostoreskontraa. Asiakas tekee myyntilaskut sekä reskontran ja hoitaa ostolaskujen maksatuksen. Tilitoimisto hyödyntää kirjatut laskut ja maksut suoraan automaattisiirtona kirjanpitoon, jolloin samaa asiaa ei tarvitse kirjata enää uudelleen.
  • SaaS-palveluun voi liittää edullisen Talousmobiilin talouden raportointiin, kuittien kuvaamiseen suoraan kirjanpitoon ja ostolaskujen tarkasteluun ja hyväksymiseen.
  • Yhtymissä ja yhtiöissä osakkaat tai yrityksen työntekijät voivat käyttää ohjelmia tietojen ylläpitoon tai raportointiin eri sijainneissa.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä, sillä asennamme ohjelmistopäivitykset palveluun heti, kun uusi versio julkaistaan. Palvelu varmistaa tiedot automaattisesti kerran vuorokaudessa.
  • Tilitoimisto säästää oman järjestelmän laiteinvestoinneissa, sillä omaa palvelinta,  siihen liittyvää kallista ja raskasta ylläpitoa sekä varmuuskopiointipalvelua ei tarvita.

TALOUSMOBIILI – TALOUSHALLINTO KÄTEVÄSTI MUKANASI

SaaS-palveluun voi liittää edullisen Talousmobiilin. Sillä hoidat kuittien kuvaamisen suoraan kirjanpitoon, ostolaskujen käsittelyn ja talousraportoinnin. Talousmobiili sopii sekä tilitoimiston asiakkaalle että omaa kirjanpitoaan tekevälle yrittäjälle.  Taloustiedot ovat aina saatavissa ja  kätevästi mukana mobiililaitteessasi.

Talousmobiili mahdollistaa aivan uuden tavan hallita ja seurata taloushallintoa selaimella työasemassa tai mobiililaitteella.  Voit tarkastella  yrityksesi talousgrafiikkaa ja tuloksen kehitystä kuukausi tai tilikausitasolla. Raportista pääset porautumaan suoraan  kirjanpidon tapahtumiin ja näet niihin liittyvät tositteiden, laskujen tai ostolaskujen kuvat.  Ostolaskujen käsittelyssä voit tarkastella saapuneita ostolaskuja ja hyväksyä laskut maksatukseen.

 

TALOUSMOBIILI – KUITTIEN KUVAUS

Voit kuvata kuitit ja muut tositteet sekä lähettää kuvat palveluun. Kirjanpitäjäsi tiliöi ja syöttää tiedot kirjanpitoosi kuvien perusteella.