Luotettavat ja selkeät
Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssi
SaaS-pilvipalveluna

TALOUSHALLINTO PILVIPALVELUNA

Suonentiedon ohjelmia myydään myös SaaS-pilvipalveluna. Perinteisen ohjelmiston asentamisen ja ylläpitämisen sijasta, voit käyttää ohjelmistoa internetin kautta millä tahansa päätelaitteella missä ja milloin tahansa. Sinun ei tarvitse hankkia ohjelmistolisenssejä, maksat vain tilauksen vuosimaksun.

Nosta taloushallintosi uudelle tasolle sähköisillä osto- ja myyntilaskuilla sekä sisäisellä pankkiyhteydellä. Talousmobiilissa oma talous on kätevästi aina mukana ja hallinnassa. Kun kaipaat huolettomuutta ja ajantasaista taloushallintoa kätevästi ilman paperin pyöritystä valitse Suonentiedon taloushallinnon pilvipalvelu.

SaaS-pilvipalvelussa käytät Suonentiedon ohjelmaa samoin kuin käyttäisit ohjelmaa omassa työasemassa. Käyttöliittymä sisältää kaikki hyvät ja monipuoliset työpöytäsovelluksen ominaisuudet ja voit käyttää sitä PC tai Mac-työasemilla. Ohjelmat toimivat nopeasti ja käyttö on sujuvaa myös tehoa vaativassa tilitoimistokäytössä. Voit tulostaa raportit kirjoittimellasi tai tallentaa ne omaan järjestelmääsi. Kirjanpidon tositteisiin voit liittää kuittien kuvat.

Ostolaskujen käsittelyn voit hoitaa sähköisesti verkkolaskupalvelulla, jolloin kaikki ostolaskut saapuvat järjestelmään sähköisenä. Myös myyntilaskut voit lähettää suoraan järjestelmästä vastaanottajalle. Laskuja ja ostolaskuja ei tarvitse tulostaa eikä mapittaa, ja ne löytyvät helposti vuosienkin kuluttua. Suonentiedon ohjelmien sisäinen pankkiyhteys, lyhyemmin WS-yhteys helpottaa maksujen käsittelyä ja hallintaa ilman erillistä verkkopankkimaksamista. Sisäisen pankkiyhteyden ansiosta voit hoitaa kaiken laskujen maksamisesta kirjanpitoon asti.Lataa Saas-pilvipalvelu esite

 • Joustava ja helppo ratkaisu
 • Maksat siitä mitä tarvitset
 • Käytä milloin ja missä tahansa
 • Ei enää asennuksia omalle koneelle
 • Jatkuva kehitys ja automaattiset päivitykset
 • Tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa
 • Varmuuskopio automaattisesti

HYÖDYT

 • Saas-palvelussa sinä ja muut valtuuttamasi käyttäjät voitte käyttää Maatalousneuvosta, Agrineuvosta tai Balanssia paikasta riippumatta millä tahansa työasemalla, jossa on verkkoyhteys.
 • Tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa luotettavasti ja kaikilla käyttäjillä näkyy ja on  ajantasainen tieto välittömästi käytössä.
 • Voit tilata uusia käyttäjätunnuksia ja valtuuttaa nimettyjä käyttäjiä käyttämään osaa tai kaikkia ohjelmia ja yrityksen tietoja.
 • Tilitoimisto voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden käyttää laskutusta ja ostoreskontraa. Asiakas tekee myyntilaskut sekä reskontran ja hoitaa ostolaskujen maksatuksen. Tilitoimisto hyödyntää kirjatut laskut ja maksut suoraan automaattisiirtona kirjanpitoon, jolloin samaa asiaa ei tarvitse kirjata enää uudelleen.
 • SaaS-palveluun voi liittää edullisen Talousmobiilin talouden raportointiin, kuittien kuvaamiseen suoraan kirjanpitoon ja ostolaskujen tarkasteluun ja hyväksymiseen.
 • Yhtymissä ja yhtiöissä osakkaat tai yrityksen työntekijät voivat käyttää ohjelmia tietojen ylläpitoon tai raportointiin eri sijainneissa.
 • Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä, sillä asennamme ohjelmistopäivitykset palveluun heti, kun uusi versio julkaistaan. Palvelu varmistaa tiedot automaattisesti kerran vuorokaudessa.
 • Tilitoimisto säästää oman järjestelmän laiteinvestoinneissa, sillä omaa palvelinta,  siihen liittyvää kallista ja raskasta ylläpitoa sekä varmuuskopiointipalvelua ei tarvita.

Myyjämme kartoittaa sinulle sopivan ratkaisun ja tekee tarjouksen palvelusta.

Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai myynti@suonentieto.fi

KÄYTTÖÖNOTTO


SaaS-palvelu on erittäin helppo ottaa käyttöön. Työaseman työpöydälle kopioidaan lähettämämme SaaS-palvelun käynnistyskuvake. Käynnistyskuvaketta klikkaamalla avautuu suojattu yhteys Suonentiedon SaaS-palveluun ja valittu ohjelmisto käynnistyy.

TALOUSMOBIILI – TALOUSHALLINTO KÄTEVÄSTI MUKANASI


SaaS-palveluun voi liittää edullisen Talousmobiilin. Sillä hoidat kuittien kuvaamisen suoraan kirjanpitoon, ostolaskujen käsittelyn ja talousraportoinnin. Talousmobiili sopii sekä tilitoimiston asiakkaalle että omaa kirjanpitoaan tekevälle yrittäjälle.  Taloustiedot ovat aina saatavissa ja  kätevästi mukana mobiililaitteessasi.

Talousmobiili mahdollistaa aivan uuden tavan hallita ja seurata taloushallintoa selaimella työasemassa tai mobiililaitteella.  Voit tarkastella  yrityksesi talousgrafiikkaa ja tuloksen kehitystä kuukausi tai tilikausitasolla. Raportista pääset porautumaan suoraan  kirjanpidon tapahtumiin ja näet niihin liittyvät tositteiden, laskujen tai ostolaskujen kuvat.  Ostolaskujen käsittelyssä voit tarkastella saapuneita ostolaskuja ja hyväksyä laskut maksatukseen.

TALOUSMOBIILI – KUITTIEN KUVAUS


Voit kuvata kuitit ja muut tositteet sekä lähettää kuvat palveluun. Kirjanpitäjäsi tiliöi ja syöttää tiedot kirjanpitoosi kuvien perusteella.