Maatalousneuvos- ja Balanssi-ohjelmat uudistuvat tulevan syksyn ja talven aikana!

Suonentiedon talousohjelma – Oikea ajantasainen taloustieto helposti saatavillasi

 

MaatalouskolmioUusi Maatalousneuvos 2017 esitellään syksyn KoneAgria-messuilla Suonentiedon osastolla A410. Uusien Maatalousneuvos 2017 ja Balanssi 2017 toimitukset aloitetaan syksyn aikana. Suonentiedon huoltosopimusasiakkaille uuden ohjelmajulkaisun toimitukset jaksottuvat asiakasryhmittäin tulevan syksyn ja talven ajalle.

Maatalousneuvos ja Balanssi kirjanpito, laskutus, palkanlaskenta ja ostoreskontra parantavat taloustiedon hallintaa

 

Maatalousneuvos 2017 ja Balanssi 2017 ovat teknisesti kokonaan uudistettuja Windows-ohjelmistoja. Ohjelmissa on useita käyttöä parantavia ja toimintaa tehostavia ominaisuuksia.  Käyttäjille se tarkoittaa parempaa käyttökokemusta, parempaa teknistä yhteensopivuutta, tiedonhallintaa, verkkopalveluiden toimivuutta ja luotettavuutta. Parantuneet ominaisuudet antavat asiakkaillemme hyötyä tehostamalla taloushallinnon tehtäviä ja tuomalla uusia mahdollisuuksia hyödyntää ohjelmistoa erilaisissa käyttötilanteissa.

Maatalousneuvos 2017 ja Balanssi 2017 toimivat tavallisissa PC-tietokoneissa, eikä ne vaadi toimiakseen Internet-yhteyttä. Pilvikäyttöä tarvitseville tarjoamme mahdollisuuden käyttää Suonentiedon SaaS-palvelua, jossa on samat ohjelmat verkon yli käytettävissä.

Ohjelmia voit käyttää myös verkon yli ja voit hyödyntää mobiililaitteita taloustiedon raportointiin

 

SaaS-palvelu mahdollistaa saman talous- ja palkkahallinnon käyttämisen useille käyttäjille missä tahansa, kun käytössä on tietokone (PC tai Mac) ja verkkoyhteys. Tilitoimistoille ja tilitoimiston asiakkaille sekä monen käyttäjän yrityksille tämä tarkoittaa huolettomuutta ja merkittävää hyötyä keskitetystä ja ajantasaisesta tiedosta. SaaS-palvelussa käyttäjän on myös mahdollista käyttää kännykkää tai tablettia talouden raportointiin ja ostolaskujen sekä käteiskuittien sähköiseen arkistointiin ja selailuun.