AgriSmartilla hoituu lohkokirjanpito, koneurakointi sekä täsmäviljely.

Viljelysuunnitelma on aina mukanasi ja voit täydentää viljelymuistiinpanot sitä mukaa kun ne tapahtuvat. AgriSmart toimii nettiselaimessa ja käyttö on optimoitu mobiilikäyttöä varten, joten voit myös lisätä kuvallisia muistiinpanoja suoraan kännykälläsi.

Agrismart

Kirjaudu Kokeile ilmaiseksi AgriSmart esite
Huom! Myös tunnusten jatkaminen tapahtuu kirjautumisen kautta.

Täsmäviljelyyn AgriSmart tarjoaa sateliittipohjaiset NDVI-kuvat, tuen satokarttojen tallentamiseen, lämpö- ja sadesummat, sekä täsmäviljelytehtävien muodostamisen ja siirtämisen traktoriin. Työalueen takaa voit tarkastella satelliittipohjaisia NDVI-kuvia. Kartasta näet kuinka tasaista kasvu on lohkon sisällä. Kuvan päältä voit tarkastella eri päivämäärien välisiä eroja. Satelliittikuva on käytettävissä, mikäli ylimenon aikaan on vallinnut kirkas sää.

AgriSmartiin voit tuoda myös satokartat ja ne tallentuvat lohkokohtaisesti. Tällä hetkellä tuemme Sampo-Rosenlew puimureiden tuottamia satokarttoja. Työalueen takaa näet myös lämpö- ja sadesummat. Tieto perustuu lähimmän säähavaintoaseman mittaustietoon.

AgriSmart on optimoitu mobiilikäyttöön.

LOHKOKIRJANPITO

Lohkokirjanpitosi pysyy aina ajan tasalla ja pääset eroon papereista traktorin hytissä.

Voit kirjata viljelymuistiinpanojen päivämäärät ja toteutetut lannoitus-, siemen-, kasvinsuojelu- ja muut tarvikemäärät suoraan pellolla.

Jos olet Agrineuvos-käyttäjä, saat viljelysuunnitelman suoraan Agrineuvoksesta AgriSmartiin. Toteutustieto kommentteineen ja määrämuutoksineen siirtyy takaisin Agrineuvokseen. Katso oheinen video.

KARTTANÄKYMÄ

Karttanäkymästä näet kätevästi peltolohkosi, metsäkuviosi, muistiinpanosi sekä ajoneuvoseurannalla varustettujen työkoneidesi sijainnit. Karttapohjaksi voi valita maastokartat tai vaihtoehtoisesti myös satelliittinäkymän.

Peltolohkot voit tuoda kätevästi Vipu-palvelusta, noutaa peruslohko- tai tilatunnuksella tai piirtää itse.

Metsäkuviot voit tuoda metsätietostandardin mukaisena tiedostona esimerkiksi metsaan.fi-palvelusta.

Voit  klikata missä tahansa kartan päällä, jolloin saat automaattisesti pellon lohkorajat näkyville. Järjestelmästä löytyvät kaikki Suomen peruslohkot.

TÄSMÄVILJELY

AgriSmart tukee moderneja Isobus-traktoreita ja työkoneita. Voit siirtää työtehtävät (Isobus task) suoraan traktorin näytölle. Työtehtävien siirto tapahtuu Usb-tikulla tai suoraan pilven kautta (Fendt VarioDoc).

Mikäli sinulla on täsmäsäätöön kykenevä työkone, sinun on mahdollista myös määrittää täsmäsäätöalueet joiden mukaan traktori säätää esimerkiksi lannoitinta sijainnin perusteella.

AJONEUVOSEURANTA

Ajoneuvoseuranta (lisälaite) tallentaa traktorisi ajoreitin automaattisesti. Näin kuljettajan aikaa säästyy ja huomion voi keskittää työtehtävän suorittamiseen.

Kerätystä tiedosta saadaan raportteja monipuolisesti, esimerkiksi käyntiraportit (milloin käyty, kuinka kauan työ kestänyt). Raportit voi tulostaa tai lähettää vastaanottajalle suoraan sähköpostilla.

AgriSmart tukee myös ulkopuolisten paikantimien liittämistä osaksi järjestelmää. Tällä hetkellä tuettuna on Valtra Connect-palvelu.

KONEURAKOINTI JA SUUNNITTELUPALVELUN TUOTTAJAT

Urakoitsija voi mallintaa työtehtävät suoraan kartalle, jolloin työalueelle on helppo navigoida. Työalueelle määritellään omistaja ja kaikki raportointi tapahtuu työalueen omistajan perusteella.

Tehtäväpohjaisessa työnohjauksessa saadaan kätevästi raportit tehdyistä töistä, sekä käytetyistä tarvikkeista (tai kerätystä sadosta). Raportit saa tulostettua tai lähetettyä suoraan asiakkaalle sähköpostitse.

AgriSmartissa on mahdollista luoda kumppanuus yritysten välille, joka mahdollistaa työtehtävien osoittamisen kumppanuusyrityksille. Näin esimerkiksi kylvät, lietteen levitykset, puinnit, rehuntekoon tai metsätöihin liittyvät tehtävät jaetaan urakoitsijan AgriSmartiin. Työalueen rajat siirtyvät tehtävän mukana ja kuittaus näkyy heti asiakkaan AgriSmartissa.

Mikäli viljelijä käyttää Agrineuvosta, tehtävän kuittaus päätyy suoraan lohkokirjanpitoon.

Työnohjaus

AgriSmart-yritykseen voidaan liittää useita eri käyttäjiä. Tehtäviä voidaan osoittaa työntekijöille tai antaa työntekijöiden itse valita tehtävät, miten vain on työnohjauksen kannalta joustavinta.

Viljelysuunnittelupalvelun tuottajat

Suunnittelija voi tehdä ja hallita asiakkaiden viljelysuunnitelmat Agrineuvoksessa ja siirtää ne suoraan viljelijälle AgriSmartiin. Viljelijä voi kuitata ja muokata suunnitelmassa olevat tehtävät. Tehtävien kuittaukset ja muutokset siirtyvät automaattisesti Agrineuvoksen viljelymuistiinpanoihin.

Suunnittelija pystyy myös itse tarkastelemaan mobiilisti omasta AgriSmartistaan asiakkaiden tehtävien edistymistä.

Konetyö Jäntti tarjoaa ympärivuotista traktoriurakointipalvelua. Urakointiin kuuluu rehutyöt, kuivalannan levitys, lumityöt, maansiirtotyöt, tienvarsien niitot sekä pellonvarsien vesakkomurskaus. Urakointia tehdään pääosin Tervo-Vesanto-Keitele-Pielavesi-akselilla ja osana Ajokaksikon rehuketjua hieman kauempanakin.

 

AgriSmartista Jani sai vinkin Ajokaksikolta. AgriSmarttia käytetään yritysten yhteistyön apuna tehtävien jakamiseen.

 

Suonentiedosta Jani toteaa: ”Hieno tuki ohjelmassa. Apua löytyy aina tarvittaessa. Ei ole ison maailman kankeutta.”

 

 

AgriSmart Käyttöoikeus

48 €

Vuodessa (alv 0%)AgriSmartin henkilökohtainen
käyttöoikeus.

Aloita kokeilu!

Ajoneuvoseuranta

120 €

Vuodessa (alv 0%)Laitteiston hankintahinta 250 € (alv 0%) sisältäen tiedonkeruulaitteen, antennit ja asennukseen tarvittavat johdot, sekä tarvikkeet.

Ota yhteyttä!