Sisäinen pankkiyhteys

- Laskut ja maksut suoraan ohjelmasta pankin maksatukseen. -

Nosta yrityksesi taloushallinto uudelle tasolle!

Miltä kuulostaisi, jos taloushallinnon asioiden hoitamiseen riittäisi jatkossa vain yksi ohjelma? Nyt se on mahdollista!

Laskut ja maksut suoraan ohjelmasta pankin maksatukseen. Sisäisellä pankkiyhteydellä voit maksaa laskut ja palkat sekä noutaa viitesuoritusaineiston ja tiliotteen käymättä ollenkaan omassa verkkopankissasi tai muissa maksuliikenteen hoitoon tarkoitetuissa järjestelmissä. Käyttämällä yhtä ohjelmaa usean sijaan vähennät taloushallinnon kustannuksia ja toimistohommiin vaadittavaa aikaa yrityksessäsi.

Suonentiedon ohjelmien sisäinen pankkiyhteys, lyhyemmin WS-yhteys helpottaa maksujen käsittelyä ja hallintaa ilman erillistä verkkopankkimaksamista. Sisäisen pankkiyhteyden ansiosta voit hoitaa kaiken laskujen maksamisesta kirjanpitoon asti.

Maatalousneuvoksen ja Balanssin sisäinen pankkiyhteys tuo nopeutta ja tehokkuutta yrityksesi maksuliikenteen toimintoihin.

Käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla pankeilla: OP, Nordea, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia ja Handelsbanken.

ImageMaatalousneuvosAgriNeuvos

Nykyaikainen ja turvallinen ratkaisu taloushallinnon ja pankin järjestelmien välisiin yhteyksiin.

Jos sinulle jäi jotain epäselväksi tai kysyttävää ota yhteyttä
ja myyjämme kartoittavat sinulle sopivan ratkaisun ja tekevät tarjouksen palvelusta.
Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai

Kysy tarjouspyyntö