Nosta yrityksesi taloushallinto uudelle tasolle!
Miltä kuulostaisi, jos taloushallinnon asioiden hoitamiseen riittäisi jatkossa vain yksi ohjelma?
Nyt se on mahdollista!


Suonentiedon ohjelmien sisäinen pankkiyhteys, lyhyemmin WS-yhteys helpottaa maksujen käsittelyä ja hallintaa ilman erillistä verkkopankkimaksamista. Sisäisen pankkiyhteyden ansiosta voit hoitaa kaiken laskujen maksamisesta kirjanpitoon asti.

Laskut ja maksut suoraan ohjelmasta pankin maksatukseen.
Sisäisellä pankkiyhteydellä voit maksaa laskut ja palkat sekä noutaa viitesuoritusaineiston ja tiliotteen käymättä ollenkaan omassa verkkopankissasi tai muissa maksuliikenteen hoitoon tarkoitetuissa järjestelmissä. Käyttämällä yhtä ohjelmaa usean sijaan vähennät taloushallinnon kustannuksia ja toimistohommiin vaadittavaa aikaa yrityksessäsi. 

Maatalousneuvoksen ja Balanssin sisäinen pankkiyhteys tuo nopeutta ja tehokkuutta yrityksesi maksuliikenteen toimintoihin.

Käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla pankeilla: OP, Nordea, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia ja Handelsbanken.

Nykyaikainen ja turvallinen ratkaisu taloushallinnon ja pankin järjestelmien välisiin yhteyksiin.Kirjanpito, laskutus ja palkanlaskenta – Maatalousneuvos

Maatalousneuvos on maatalouden sähköinen taloushallinto-ohjelma. Maatalousneuvoksen tuoteperheestä löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu.


Yrityksesi taloushallinto – Balanssi

Balanssi-ohjelmisto on suunniteltu ja kehitetty helpottamaan yritysten ja yhdistysten taloushallintoa. Selkeä käyttöliittymä helpottaa käyttöönottoa ja tehostaa käyttöä.

SaaS-pilvipalvelu
SaaS – taloushallinnon pilvipalvelu

Suonentiedon luotettavat ja selkeät ohjelmat Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssi ovat saatavilla myös SaaS-palveluna. SaaS-palvelussa käytät ohjelmaa samoin kuin käyttäisit ohjelmaa omassa työasemassa.