Uutta: Helpota laskujen lähetystä ja vastaanottoa

Pyydä tarjous

Ostolaskujen nouto ja myyntilaskujen lähetys suoraan Maatalousneuvoksesta ja Balanssista vaivattomasti napin painalluksella. Kaikki osto- ja myyntilaskut kulkevat samaa kanavaa pitkin helposti ja edullisesti. Et tarvitse pankkien verkkolaskusopimusta tai sähköpostilaskujen tulostusta ja mapittamista. Voit myös heittää hyvästit kirjeinä lähteville tai saapuville laskuille. Ostoreskontra ja verkkolaskupalvelu helpottavat ostolaskujen hallintaa ja saat selkeää ajan ja rahan säästöä. Palvelu on toteutettu Apix-laskuvälittäjän kanssa yhteistyössä.

Ostolaskut

Ostoreskontra tuo automaattisesti verkkolaskut ja skannatut paperilaskut ohjelmaan sekä tiliöi ne automaattisesti kirjanpidon tileille.
Paperisille ostolaskuille on oma postiosoite Apixin skannauspalveluun, jossa lasku muunnetaan sähköiseen muotoon. Paperilaskuilta tulkitaan laskun lähettäjä, laskun nro, viite, eräpäivä, pankkitili ja summa.
Laskun kuva liitetään automaattisesti ostoreskontraan ja se on suoraan tarkasteltavissa ostolaskulta. Ostolaskuja ei tarvitse tulostaa eikä mapittaa vaan laskun kuvat säilyvät järjestyksessä sähköisessä arkistossa.

Myyntilaskut

Myyntilaskut voi lähettää suoraan ohjelmasta vaivattomasti ja luotettavasti. Erillistä lähetysohjelmaa ei tarvita, paperilaskut tulostetaan ja postitetaan automaattisesti palvelun toimesta.

Apix-laskuvälittäjä huolehtii, että lasku lähetetään vastaanottajan käyttämää kanavaa pitkin. Mikäli asiakkaalle ei löydy verkkolaskuosoitetta, lasku ohjataan kirjeenä asiakkaan postiosoitteeseen tai henkilön Netposti-laatikkoon.

Hinnoittelu

Palvelu on saatavissa Maatalousneuvoksen Ostoreskontra Plus ja Laskutus Plus versioihin.
Hinnoittelusta saat lisätietoa myynnistämme.

Ota käyttöön

Verkkolaskupalvelu on helppo ottaa käyttöön. Lue lisää