SuonentietoTuotteet

Taloushallinto ja viljelysuunnittelu

Kehitämme ohjelmatuotteitamme asiakkailtamme saadun palautteen ja toiveiden pohjalta sekä vastaamalla toimintaympäristön ja teknologian muutoksiin. Toimintamme merkittävimpänä ohjenuorana on asiakkaidemme kuunteleminen ja panostaminen tuotekehitykseen sekä tukipalveluun.

Balanssi

Yrityksesi taloushallinto – Balanssi

Balanssi on suunniteltu ja kehitetty helpottamaan yritysten ja yhdistysten taloushallintoa. Ratkaisut yrityksesi muuttuviin ohjelmatarpeisiin.

Balanssissa on valittavana liikekirjanpito, yhdistyskirjanpito, ammatinharjoittajan kirjanpito, laskutus, asiakashallinta, myynti- ja ostoreskontrat sekä palkanlaskenta. Yhdessä ne muodostavat kattavan ja toimivan kokonaisuuden pienille ja suuremmillekin yrityksille.

Katso lisää balanssista
maatalouneuvos

- Kirjanpito, laskutus ja palkanlaskenta -

Maatalouskirjanpito-ohjelma maatalouden ja metsätalouden kirjanpitoon, laskutukseen ja palkanlaskentaan.

Maatalousneuvos on maatalouden kirjanpito-ohjelma. Maatalousneuvos on monipuolinen sähköinen taloushallinto ja se soveltuu tilitoimistoille, viljelijöille, yrittäjille ja yhdistyksille. Maatalouskirjanpito Plus, ammatinharjoittajan kirjanpito, liikekirjanpito, laskutus, ostoreskontra ja palkanlaskenta. 

Katso lisää Maatalousneuvoksesta
Katso lisää Agrineuvoksesta

- Viljelysuunnittelu -

Agrineuvos on viljelysuunnitteluohjelma, jolla hoidat myös lohkokortit ja maatalouden tukihakemuksen.

Agrineuvos täyttää kaikki nykyaikaisen viljelyn vaatimukset. Sen avulla on helppoa laatia viljelysuunnitelma kasvukaudelle ja tavoitteet tuleville vuosille. Agrineuvoksella viljelytoimenpiteet voidaan suunnitella ja toteuttaa lohkokirjanpito hallinnon edellyttämien säännösten mukaisesti. 
Katso lisää Agrineuvoksesta
Katso lisää AgriSmartista

- Lohkokirjanpito ja täsmäviljely -

AgriSmartilla hoituu lohkokirjanpito, koneurakointi sekä täsmäviljely

Viljelysuunnitelma on aina mukanasi ja voit täydentää viljelymuistiinpanot sitä mukaa kun ne tapahtuvat. AgriSmart toimii nettiselaimessa ja käyttö on optimoitu mobiilikäyttöä varten, joten voit myös lisätä kuvallisia muistiinpanoja suoraan kännykälläsi.

Katso lisää AgriSmartista
Katso lisää SaaS – pilvipalveluista

- SaaS – taloushallinnon pilvipalvelut -

SaaS – taloushallinnon pilvipalvelut

Luotettavat ja selkeät Maatalousneuvos, Agrineuvos ja Balanssi SaaS-pilvipalveluna. Suonentiedon ohjelmia myydään myös SaaS-pilvipalveluna. Perinteisen ohjelmiston asentamisen ja ylläpitämisen sijasta, voit käyttää ohjelmistoa internetin kautta millä tahansa päätelaitteella missä ja milloin tahansa. Sinun ei tarvitse hankkia ohjelmistolisenssejä, maksat vain vuosimaksun.

Katso lisää SaaS – pilvipalveluista

Myyjämme kartoittavat teille sopivan ratkaisun ja tekee tarjouksen palvelusta.

Ota yhteys myyntiimme puh. 017 264 2642 tai

Kysy tarjouspyyntö